.

Website

TOF! Hosting weet waar je website draait.

Er zijn veel (goedkope) contracten voor website hosting te koop. Vaak weet je niet zeker waar de hosting server in de wereld staat en hoe de bereikbaarheid bij calamiteiten is geregeld. Je website moet immers zorgeloos bereikt kunnen worden dus is het belangrijk om je website bij een goede hosting partij onder te brengen. De visie van TOF! The Online Factory op website hosting:

  • Bij grote hostingfabrieken wordt je website op een server geplaatst met heel veel andere websites. Samen bepalen die websites hoeveel verkeer er op de server plaatsvindt. Zitten er een paar grote websites op deze server, dan kan het zijn dat die veel capaciteit wegnemen.
  • Wij bieden onze eigen server waar al onze websites op draaien. Wij beperken dat tot een 20%-25% van onze huidige klantenwebsites dat op deze webserver draait. Hierdoor garanderen wij dat je website door ons gehost snel kan draaien.
  • Onze hosting servers draaien bij een extern bedrijf in een veilige en geconditioneerde omgeving. Hiermee geven wij de technische zorg uit handen en houden grip op de inrichting.
  • Elke nacht worden alle sites op een mirror server als back-up geplaatst. Hiermee zorgen wij dat er na een calamiteit, bijvoorbeeld na een DDos aanval, alle websites weer snel kunnen draaien.
  • In ons eigen dashboard zien wij op afstand welke site er wel of niet draait.

Wij bieden deze hosting altijd aan bij onze nieuwe en bestaande relaties. Met of zonder e-mailadressen overstappen is gewoon mogelijk.

Zeker zijn van snelheid, veiligheid en aanwezigheid van je website?

 

 

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp?
Neem dan direct contact op met Henk Oosterhuis of bel hem direct 070 - 40 40 408

Onze referenties