.

Website

Een responsive website, voor elk budget!

Een responsive website wordt getoond op een vooraf bepaalde manier, rekening houdend met het formaat van een beeldscherm of resolutie.

Een normale website is ontworpen om op een zo breed mogelijk scala aan beeldschermen goed voor de dag te komen. Wil je de website op een tablet of smartphone laten bekijken, dan moet de website zichzelf in zijn geheel verkleinen. Daardoor kan de leesbaarheid in het gedrang komen. Hierdoor ontstaat de vraag: "Geeft mijn website de informatie wel door op een wijze zoals ik die vooraf voor ogen had?"

Een responsive website houdt rekening met de resolutie van het beeldscherm waarmee de bezoeker je website bekijkt. De website is opgebouwd uit verschillende blokken (met tekst en foto's zoals een normale website) die onderling kunnen verschuiven naar andere plekken op het scherm.Een voorbeeld zie je hierboven. Een bijkomend voordeel van een responsive website is dat deze werkt vanuit één database. Dat scheelt een hoop tijd in bijwerken van informatie en daardoor vertonen alle apparaten tegelijkertijd dezelfde inhoud.

De visie van TOF! The Online Factory op een responsive website.

  • Kijk in Google Analytics hoeveel gebruikers je website bekijken en met welk apparaat. Als er nooit mobiel naar je website wordt gekeken, bespaar je dan de moeite.
  • Google telt responsive op een smartphone of tablet samen met bezoek aan je normale website, dus hogere ranking.

The Online Factory ontzorgt je met al deze belangrijke stappen. Ons doel is om altijd een website te maken die past bij en in jouw organisatie en vooral een toevoeging en een verlengstuk is van jouw dagelijkse marketing- en communicatieactiviteiten.

Ook een responsive website nodig? Neem direct contact op via 070 - 40 40 40 8

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp?
Neem dan direct contact op met Henk Oosterhuis of bel hem direct 070 - 40 40 408

Onze referenties