knopmenu

Auvâh TOF!

Ondâhneimahs die weite wat ondâhneimahs wille!

 
Gepasjeneâhde ondâhneimahs met same rùime ervaring in grafische predukte hebbe in 2011 hun krachte gebundeld in TOF! The Onlèn Fekterrie. Ellek vanùit een eige speisjalisasie leivere zè same krossmediale oplossinge an klante die hun omzet en winst wille verhauge, nieuwe klante naar zich toe wille hale of in de aandacht wille kome.

Waah Henk jarelange kennis en ervaring biedt opput gebied van kreijatief en kommeneserend drukwerk op papieâh en kagton, is Jill Austâhhùis de kreijatieve ontwerrepstâh van logo's, hùisstèle en alle ùitinge van je communicatie.

Voor u betekent dit een bundeling van kennis in alle technieken en materialen die communicatie naar uw (potentiële) klanten en relaties kan ondersteunen. En tegelijkertijd een bron vol creatieve ideeën om communicatie anders en gestructureerd aan te pakken. TOF! The Online Factory is voor u als ondernemer een turnkey communicatiebureau. Van concept tot uitvoering, alles in één hand voor elk beschikbaar communicatiemiddel.

Voor veel ondernemers verzorgt TOF! The Online Factory hun jaarlijkse communicatieplanning op abonnements basis. Seizoensacties, inspringen op actualiteit, onderhoud aan de inhoud van websites, nieuwsbrieven, updates op Facebook, kortom acties die u als ondernemer eigenlijk wel moet invullen en vaak door de waan van de dag even geen tijd voor vrij kan maken. TOF! The Online Factory ontzorgt u hiermee en dat voor een heldere en overzichtelijke investering.

TOF! The Online Factory heeft als thuisbasis Mangaan 25 in Den Haag. Een toffe werkplek die veel ruimte in zich heeft om met elkaar -klanten, toeleveranciers, zzp'ers- tot bijzondere oplossingen en producten te komen. Er is overigens ook ruimte te huur voor b.v. vergaderingen, trainingen en flexwerkplekken.

Tijd voor een toffe kennismaking!

Geïnteresseerd?
Neem direct contact op via 070 - 40 40 40 8

Onze referenties