.

Website

Bovenaan in Google, wie wil dat niet?

Er zijn veel misverstanden over een Google ranking: Hoog in Google staan bereik je door allerlei slimme trucjes uit te halen met je website. Of je koopt gewoon Google Adwords en dan gaat het vanzelf.

SEO = search engine optimalisatie is het toverwoord.Google bepaalt zelf wie er wel en niet gevonden wordt. Probeer je met allerlei slimme "trucjes" Google om de tuin te leiden, dan kan het gebeuren dat Google je tijdelijk of voor langere periode onvindbaar maakt. Met Google Adwords (gekochte advertenties op Google) kan je elke dag bovenaan staan. De kosten zijn afhankelijk van de kwaliteit van de advertentie en kunnen flink oplopen als deze niet goed is ingericht. Voor veel bedrijven is het budget niet toereikend om elke dag betaald in de top te staan.

De visie van TOF! The Online Factory op een mobiele website.

  • Op regelmatige basis teksten up to date en vindbaar maken.
  • De woorden waarop bezoekers je zoeken moeten op een relevante manier in je website voorkomen. Dat vraagt kennis, aandacht en planning.
  • Inhoud van je website moet voldoende zijn om optimaal gevonden te worden.
  • Geduld hebben en regelmatig controleren.

The Online Factory ontzorgt je met al deze belangrijke stappen. Ons doel is om altijd een website te maken die goed gevonden wordt in zoekmachines  en die past bij en in je organisatie.

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp?
Neem dan direct contact op met Henk Oosterhuis of bel hem direct 070 - 40 40 408

Onze referenties