Over TOF!

Wie zijn TOF?

Ondernemers die weten wat ondernemers willen!

 
Gepassioneerde ondernemers met ruime ervaring in grafische producten hebben in 2011 hun krachten gebundeld in TOF! The Online Factory. Elk vanuit een eigen specialisatie leveren zij samen crossmediale oplossingen aan klanten die hun omzet en winst willen verhogen, nieuwe klanten naar zich toe willen halen of in de aandacht willen komen.

Voor u betekent dit een bundeling van kennis in alle technieken en materialen die communicatie naar uw (potentiële) klanten en relaties kan ondersteunen. En tegelijkertijd een bron vol creatieve ideeën om communicatie anders en gestructureerd aan te pakken. TOF! The Online Factory is voor u als ondernemer een turnkey communicatiebureau. Van concept tot uitvoering, alles in één hand voor elk beschikbaar communicatiemiddel.

Voor veel ondernemers verzorgt TOF! The Online Factory hun jaarlijkse communicatieplanning op abonnements basis. Seizoensacties, inspringen op actualiteit, onderhoud aan de inhoud van websites, nieuwsbrieven, updates op Facebook, kortom acties die u als ondernemer eigenlijk wel moet invullen en vaak door de waan van de dag even geen tijd voor vrij kan maken. TOF! The Online Factory ontzorgt u hiermee en dat voor een heldere en overzichtelijke investering.

TOF! The Online Factory heeft als thuisbasis Mangaan 25 in Den Haag. Een toffe werkplek die veel ruimte in zich heeft om met elkaar -klanten, toeleveranciers, zzp'ers- tot bijzondere oplossingen en producten te komen. Er is overigens ook ruimte te huur voor b.v. vergaderingen, trainingen en flexwerkplekken.

Tijd voor een toffe kennismaking!

Geïnteresseerd?
Neem direct contact op via 070 - 40 40 408

Onze referenties