Ontzorgen

Weten dat je elke dag ons kan inschakelen

Ontzorgen lijkt wel een modewoord. Toch is het een goede omschrijving van de manier waarop wij de zorgen omtrent je communicatie uit handen nemen. Nieuwsbrief, content op je website, seizoensactie en nieuws op je Facebook-pagina. Veel van deze zaken staan elke maand weer opnieuw op de agenda en blijven liggen door de waan van de dag.

Zelf doen, hoe lang hou je dat vol?

Wij kennen veel ondernemers die het liefst alles zelf doen. Logisch, want jij weet als geen ander hoe je de zaken het beste kan oppakken. Wil je echter "alles" doen dan ontbreekt het vaak aan tijd. Kijk nu eerst eens waar je goed in bent. Daarna wat je het liefst doet en dan naar wat eigenlijk belangrijk is. De lopende zaken op het gebied van communicatie bijvoorbeeld. Website, e-mailing, drukwerk en alle andere communicatie middelen. In de praktijk blijkt dat veel zaken vaak versnippert zijn. Een vriendje voor de website, een relaties die leuke teksten kan schrijven, de buurman die een e-mail voor je maakt en die schoolvriend met die drukkerij. Stuk voor stuk prima geregeld alleen de samenhang ontbreekt. En daarmee de kwaliteit.

Elke dag van de maand, alles onder controle

Wij zorgen ervoor dat zaken op elkaar aansluiten. Als je gevraagd wordt om even ergens een advertentie te plaatsen of je logo op te sturen, dan pakken wij dat op. Elke maand doen wij een voorzet voor een e-mailing, kijken direct of het klopt met de info op de website en werken waar nodig direct zaken bij. Wij willen graag met je meedenken en begrijpen hoe jij de zaken oppakt. Dus komen wij ook met ideeën voor een actie of campagne. Ongevraagd, en niets hoeft. Zo kunnen wij op ons vakgebied jouw taken prima invullen. Elke maand weer!

En dat noemen wij ontzorgen!

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp?
Neem dan direct contact op met Henk Oosterhuis of bel hem direct 070 - 40 40 408

Onze referenties