.

Drukwerk

Drukwerk juist weer belangrijk

Met de razend snelle opkomst van internet is veel drukwerk verdwenen. Formulieren zijn veel handiger online in te vullen en een e-mailing is vele malen sneller en goedkoper te versturen dan een gedrukte nieuwsbrief. En als je toch kiest voor drukwerk, koop dan online. Lekker goedkoop en handig. Het kan ook anders, beter......

De visie van TOF! The Online Factory op drukwerk.

  • Het "eeuwenoude" drukkersvak zit in ons bloed. Als geen ander kunnen wij voor je beoordelen of een document gedrukt, geprint, gemaild of gepubliceerd moet worden.

  • Nog veel beter is het om de "oude" en nieuwe techniek crossmediaal te combineren. Gedrukte mailing in combinatie met actie op je website bijvoorbeeld.

  • Door combinaties te maken, processen te vereenvoudigen, alles om te zetten naar fullcolour en gebruik te maken van digitale technieken is het drukken geen vak meer maar een geolied proces.

  • Met de opkomst van de internet drukkers zijn prijzen voor standaardproducten zoals flyers, banners, brochures en huisstijlen flink gedaald. Bij TOF! The Online Factory kun je daarvoor terecht bij hun dochter www.zakelijkdrukwerk.nl
     
  • Gelukkig zijn er buiten dit standaard drukwerk nog veel meer zaken te drukken. Daarvoor heb je wel een ervaren specialist nodig, waarmee je live contact hebt voor advies.

  • Drukwerk is een prima toevoeging om opvallende producties mee te maken. Met papier en inkt, gecomibineerd met verschillende technieken, is drukwerk heel goed te gebruiken om op te vallen en te onderscheiden van een e-mailing.

  • Het klinkt misschien zelfverzekerd, onze jarenlange ervaring op het gebied van drukken, printen en nabewerking en de samenwerking met onze partners in Nederland, Duitsland en België geeft ons veel voorsprong om onze relaties goed te adviseren. 

The Online Factory is de Abraham die in de drukkerswereld weet waar hij de mosterd haalt. Wij gaan altijd voor de laagste prijs maar wel de beste kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp?
Neem dan direct contact op met Henk Oosterhuis of bel hem direct 070 - 40 40 408

Onze referenties