Als een klant tevreden is, horen wij dat graag.

Over TOF!

Dit vinden onze klanten

Marco Pronk en Marco Vrolijk, Supportersvereniging ‘de Schollekoppen’:
“In juni 2013 hebben wij met een aantal supporters van SVV Scheveningen de supportersvereniging De Schollekoppen opgericht en met behulp van sponsors een touringcar aangeschaft om met supporters naar uitwedstrijden te rijden. Wij kwamen in de periode daarna de mensen achter The Online Factory tegen op Houtrust en raakten daarover in gesprek, door de kennis van hun vak en de klantvriendelijkheid en support van The Online Factory wilden wij graag onze website door hun laten ontwikkelen. Eind januari waren wij er in een gesprek met hun snel uit, zij gingen voor ons een website ontwikkelen en tevens werden zij sponsor van onze supportersvereniging. Daarom kunnen wij binnenkort onze nieuwe website presenteren zodat wij onze leden beter kunnen bereiken en onze sponsors extra kunnen presenteren”
 
Mike Zandbergen, Eetcafe Tios Kijkduin:
“Tios is een eetcafé op de boulevard van Kijkduin. We staan bekend om onze informele sfeer, goede service en lekker eten. Zaterdag 1 november bestaan we vijftien jaar en in die tijd hebben we een grote groep vaste gasten opgebouwd. Maandelijkse acties, workshops, comedy dinnershows en bier of wijnproeverijen is iets wat je bij ons kunt verwachten. Naast het eten en deze acties doen we ook ons best om de barfunctie van Tios in stand te houden, bijvoorbeeld met het WK. Elke wedstrijd van Oranje zenden wij uit op zes grote schermen, er is een buitenbar en er treden regeldmatig DJ’s op, iets waar we al jaren om bekend staan.
 
Dit jaar zijn we door DenHaagDirect.nl genomineerd voor leukste Oranje café van Den Haag, en daar zijn we trots op! Sinds een jaar zijn we meer actief bezig op het gebied van social media en dat werpt z’n vruchten af. Acties zoals: 'Picknickmand voor op het strand’ en 'Tios worldwide’ kunnen op deze manier goed en helder worden overgebracht aan onze gasten. In onze samenwerking met The Online Factory vinden wij het dan ook prettig dat we goed begrepen worden. Er wordt met ons meegedacht om samen zo tot een betere oplossing te komen, tof! Al onze acties, menukaart en openingstijden zijn terug te vinden op www.tios.nl”

Martin van Vreden, ASN Autoschade Service Dordrecht & Rotterdam:
IJzersterk in schadewerk! Heeft uw auto een kras, deuk, kapotte ruit of andere schade opgelopen? ASN repareert uw schade vakkundig en helpt u snel weer veilig op weg en beperken wij voor u het eigen risico. ASN helpt u met vervangend vervoer (gratis), haal- en brengservice én de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Dit regelen wij graag voor u!
 
Voor de reclame uitingen zijn wij door een goede relatie van ASN in contact gekomen met 'The Online Factory'. Dit contact is vanaf het eerste moment 'TOF' geweest, waar wij als ASN R´dam Zuid en Dordrecht veel respons en plezier aan beleven. Zo heeft 'The Online Factory' voor ASN Rotterdam-Zuid en in Dordrecht 'de 1ste Drive-Thru van Nederland!!' in het leven geroepen. Elke laatste vrijdag (bij ASN R´dam Zuid) en zaterdag (bij ASN Dordrecht) van de maand haalt ASN de deukjes eruit v.a. €10,-. Dit betekent dus: tijd voor DEUKJESDAG! Voor meer informatie kijkt u op www.asndeukjesdag.nl
 
Op dit moment zijn wij met 'The Online Factory' druk bezig om samen andere leuke acties en activiteiten te verzinnen om onze klant het helemaal naar zijn zin te maken. Kijk voor meer informatie op www.asndeukjesdag.nl

Timo de Jong, Bakkerij Victor Driessen:
“Door het vakmanschap van The Online Factory hebben wij in een korte tijd met een doortastende actie een groot aantal e-mailadressen verzameld. Hierdoor wordt het voor ons in deze financieel lastige tijd gemakkelijker om onze doelgroep direct en op maat te bereiken. Een TOFFE actie!”
 
Esther de vries, Kinderopvang Mirakel
Begin 2013 zijn wij op zoek gegaan naar een communicatie/marketing bureau dat echt met ons kon meedenken. Het eerste contact met TOF was op een feest en toen we aan de praat raakten over Mirakel, kwamen er al gelijk allemaal ideeën naar voren die voor ons heel praktisch uitvoerbaar waren. Precies wat we nodig hadden! Zo zijn we nu bezig met het organiseren van open huis dagen, mogen kinderen gratis workshops bij ons volgen of meedoen tijdens de zomerfeesten. Daarnaast ligt er nu een heel plan om de website te restylen, samen met een IntraNetsite, vlaggen en rolbanners.  Allemaal dingen waarbij TOF ons helpt om te laten zien wat ons bijzonder maakt.

Onze referenties