.

Relatiegeschenken

Bedankje collega

Bedank je collega's met deze leuke en verrassende Merci Minibox bedankjes. De buitenzijde van de doosjes is volledig te personaliseren met een eigen opdruk. Binnenin zitten er heel verrassend 3 of 5 Merci chocolaatjes. Dit is een klein bedankje met een groot gebaar! Ideaal om uit te delen aan collega's. Bijvoorbeeld bij het afscheid van je werkplek, als bedankje bij het afronden van een gezamenlijk project of als kerstgeschenk, gecombineerd met een cadeaukaart naar keuze. 

Collega's bedanken was nog nooit zo makkelijk (en lekker!) met deze Merci Minibox bedankjes. Deze geschenken zijn op de website 123Bedankt.nl volledig te personaliseren. Kies simpelweg een opdruk, open de editor en pas teksten aan. Voeg een logo toe voor zakelijke doeleinde. Sla hem op voor later of bestel direct in elke gewenste oplage. Hogere oplages hebben een interessante staffelkorting en per stuk verzenden bestaat tot de mogelijkheden.

Aarzel dus niet om je waardering te tonen met een bedankje dat zeker in de smaak zal vallen.

 

bedankje collega

 

Als je je collega's bedankt, wees dan oprecht en specifiek over waar je hen voor bedankt. Een persoonlijke tekst op de achterzijde van deze doosjes laat zien dat je hun bijdrage waardeert. Het is een kleine maar belangrijke manier om te laten zien dat zij deel uitmaken van een team. Meer informatie over het bedanken van collega's en het maken van jouw persoonlijke bedankje, vind je hier.

 

 

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp?
Neem dan direct contact op met Jill Oosterhuis
of bel haar direct 070 - 40 40 408

Onze referenties